ETUX

Edge Technology User Experience

Vi strävar hela tiden efter att göra det vi gör lite bättre Under tiden det sker är det inte alltid uppenbart men vid jämförelse över tid är det väldigt tydligt. De funktioner och lösningar vi och EDGECAM erbjuder idag är på alla sätt överlägsna de funktioner vi erbjöd 1999 året vi genomförde den första användarträffen.

Genom åren har vi varje gång haft nöjet att visa nyheter som ger er nya möjligheter att jobba smartare. Vår målsättning efter ETUX är att man åker hem med både ny kunskap och en dos inspiration att utveckla er egna verksamhet.

                                Anmälan till ETUX 2024 är nu öppen boka dig här!

EDGECAMs användarträff


Den 27-28e september 2018 träffades flertal EDGECAM användare i Göteborg för två dagar med fakta, inspiration samt nöje. Vår ambition med ETUX är att ge våra EDGECAM användare tillfället då man kan ta del av nyheter, tips och andra nyttigheter i och kring EDGECAM.


Det är även en fantastisk plattform för nätverkande.

Ta en titt på filmen från ETUX 2018.

 
 
Clarico-Image-Text

Teknikhörnan

Under ETUX har vi ett fullspäckat schema med flertal händelser. En av händelserna kallar vi teknikhörnan. Där  erbjuder vi våra kunder prova på nyheter i EDGECAM på egen hand, i tillägg till det har vi även våra experter på plats som kan svara på alla funderingar.

Ett utmärkt tillfälle för att testa nyheter och få svar på funderingar i och kring EDGECAM.